Omfang og priser

Jeg tilbyder samtaler tirsdag og fredag. Den tidligste tid er kl. 9.00, og den seneste tid er kl. 18.00. Tidsbestilling kan foregå pr. tlf. eller mail (se Kontakt).

Familie- og Parterapi

Parterapi og familieterapi/-rådgivning varer 1½ time. Prisen er 900,- kr. pr. gang. Det er forskelligt, hvor mange samtaler, der skal til, men ofte er det 5-10 samtaler med ca. 14 dages mellemrum.

Hjemmebesøg

Der vil være mulighed for hjemmebesøg, hvis det skønnes fordelagtigt i terapien. Ved hjemmebesøg er prisen 1.100,- kr. inkl. kørsel.

Individuel Terapi

Individuel terapi varer 1 time pr. gang og koster 650,- kr. Samtalerne vil efter behov finde sted med 7-14 dages mellemrum.

Afregning og afbudsregler

Afregningen foregår kontant ved hver enkelt konsultation. Jeg modtager ikke dankort eller MobilePay. I særlige tilfælde kan der laves aftale om en bankoverførsel, og da skal det ske forud for samtalen.

Jeg gør opmærksom på, at jeg ved afbud gerne vil have besked senest dagen før kl. 20.00 på tlf. 29 45 09 32. Ved for sent afbud eller udeblivelse tager jeg fuld betaling for den aftalte tid.

Afbud i sidste øjeblik inden kl. 20.00 bør IKKE meldes på SMS eller mail – men ved en opringning, så I er sikre på, jeg har modtaget beskeden rettidigt.

Jeg kvitterer altid for modtagelse af mails og SMS. Hvis kvittering udebliver, har jeg ikke modtaget beskeden.

terapirum

Afbud modtages senest kl. 20.00 dagen før på tlf. 2945 0932.

Bemærk: Ved udeblivelse eller afbud senere end ovennævnte tidspunkt skal der betales for den aftalte tid.