Omfang og priser

Jeg tilbyder samtaler tirsdag og fredag. Den tidligste tid er kl. 9.00, og den seneste tid er kl. 18.00. Tidsbestilling kan foregå pr. tlf. eller mail (se Kontakt).

Parterapi, samlivsterapi og familieterapi/-rådgivning er et forløb af samtaler på 1½ times varighed. Prisen er 1.000 kr. pr. samtale. Samtalerne vil efter behov finde sted med 2-3 ugers mellemrum.

Der vil ved familieterapi/-rådgivning være mulighed for hjemmebesøg, hvis det skønnes fordelagtigt. Et besøg varer 1½ time. Prisen er 1.200 kr. pr. besøg inkl. kørsel.

Individuel terapi/rådgivning er et forløb af samtaler på 1 times varighed. Prisen er 700 kr. pr. samtale. Samtalerne vil efter behov finde sted med 7-14 dages mellemrum.

Afregning og afbudsregler

Afregningen foregår kontant ved hver enkelt konsultation. Jeg modtager ikke dankort eller MobilePay. I særlige tilfælde kan der laves aftale om en bankoverførsel, og da skal det ske forud for samtalen.

Jeg gør opmærksom på, at jeg ved afbud gerne vil have besked senest dagen før kl. 20.00 på tlf. 29 45 09 32. Ved for sent afbud eller udeblivelse tager jeg fuld betaling for den aftalte tid.

Afbud i sidste øjeblik inden kl. 20.00 bør IKKE meldes på SMS eller mail – men ved en opringning, så I er sikre på, jeg har modtaget beskeden rettidigt.

Jeg kvitterer altid for modtagelse af mails og SMS. Hvis kvittering udebliver, har jeg ikke modtaget beskeden.

terapirum

Afbud modtages senest kl. 20.00 dagen før på tlf. 2945 0932.

Bemærk: Ved udeblivelse eller afbud senere end ovennævnte tidspunkt skal der betales for den aftalte tid.